top of page

Distribuitor pentru saloane de înfrumusețare în Vaslui

Dacă ești proprietar de salon de înfrumusețare sau profesionist în domeniu în Vaslui și dorești să achizționezi produse, accesorii și mobilier pentru serviciile tale, nu trebuie să cauți mai departe de noi, Moldways. Suntem o companie de distribuție care oferă servicii specializate și produse de calitate încă din 1994. De-a lungul celor 29 de ani, am dezvoltat un portofoliu de produse care ne-a transformat într-un furnizor important atât pentru saloanele de înfrumusețare, cât și pentru magazinele tradiționale.


La Moldways, oferim mărci recunoscute la nivel mondial, cum ar fi Artego, Togethair, Silky. Aceste produse sunt de înaltă calitate și sunt sigure că vor satisface nevoile chiar și ale celor mai exigente saloane de înfrumusețare.


În calitate de client, veți intra în contact cu unul dintre agenții noștri de vânzări, care va personaliza ofertele și va face recomandări în funcție de nevoile dumneavoastră. Înțelegem că fiecare salon de înfrumusețare are cerințe diferite și ne angajăm să vă oferim un serviciu personalizat care să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale.


Pentru a iniția o colaborare, sună reprezentantul nostru în vânzări din Vaslui la 0722 379 428 sau trimite un email la moldways.website@gmail.com



Depozitul și birourile noastre sunt situate în Iași, România, pe Aleea Nicolina 13. De asemenea, avem un magazin specializat în produse profesionale pentru saloane de înfrumusețare și cosmetice. Acest lucru înseamnă că ne puteți vizita personal și puteți vedea produsele noastre la fața locului.


Angajamentul nostru față de satisfacția clienților este evident în dorința noastră de a stabili relații pe termen lung cu aceștia.


2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Distribuitor pentru saloane de înfrumusețare în Iași

Dacă ești proprietar de salon de înfrumusețare sau profesionist în domeniu în Iași și dorești să achizționezi produse, accesorii și echipament pentru serviciile tale, nu trebuie să cauți mai departe d

Comments


bottom of page