top of page

Distribuitor pentru saloane de înfrumusețare în Botoșani

Actualizată în: 24 iul. 2023

Dacă ești proprietar de salon de înfrumusețare sau profesionist în domeniu în Botoșani și dorești să achizționezi produse, accesorii și mobilier pentru serviciile tale, nu trebuie să cauți mai departe de noi, Moldways. Suntem o companie de distribuție care oferă servicii specializate și produse de calitate încă din 1994. De-a lungul celor 29 de ani, am dezvoltat un portofoliu de produse care ne-a transformat într-un furnizor important atât pentru saloanele de înfrumusețare, cât și pentru magazinele tradiționale.


La Moldways, oferim mărci recunoscute la nivel mondial, cum ar fi Artego, Togethair, sau Silky. Aceste produse sunt de înaltă calitate și vor satisface chiar și cele mai exigente nevoi ale saloanelor de înfrumusețare.


În calitate de client, veți intra în contact cu unul dintre agenții noștri de vânzări, care va personaliza ofertele și va face recomandări în funcție de nevoile dumneavoastră. Înțelegem că fiecare salon de înfrumusețare are cerințe diferite și ne angajăm să vă oferim un serviciu personalizat care să răspundă nevoilor dumneavoastră individuale. Angajamentul nostru față de satisfacția clienților este evident în dorința noastră de a stabili relații pe termen lung cu aceștia.


Pentru a iniția o colaborare, sună reprezentantul nostru în vânzări din Botoșani la 0722 379 937 sau trimite un email la moldways.website@gmail.com




0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Distribuitor pentru saloane de înfrumusețare în Roman

Dacă ești proprietar de salon de înfrumusețare sau profesionist în domeniu în Roman și dorești să achizționezi produse, accesorii și mobilier pentru serviciile tale, nu trebuie să cauți mai departe de

bottom of page